Waterhulpverlening

Onze lifeguards zijn inzetbaar voor het toezicht houden bij evenementen in, op en langs het water. Dit kunnen bv. concerten of sportevenementen zijn.

Afhankelijk van de grote van de locatie nemen we wel of geen boot mee. Als we met boot komen, zal er wel een mogelijkheid moeten zijn om deze te water te laten. De boot komt altijd met een schipper en 2 lifeguards.

Voor meer infromatie kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

EHBO-hulpverlening

Daarnaast zijn onze EHBO-ers inzetbaar bij alle evenementen waarbij ehbo aanwezig moet zijn. Er gaan altijd minimaal 2 ehbo-ers naar een evenement.

Als EHBO-er op een evenement ben je de eerste die bij een ongeval geroepen wordt. (In onze vereniging heet dat “spijkeren”.)
Door je EHBO-dienst kom je op zeer uiteenlopende evenementen zoals bv. straatfeesten of sportevenementen. Op deze manier kun je het geleerde van de lessen in de praktijk brengen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Indien nodig kunnen we beiden inzetten bij een evenement of werken we samen met andere organisaties.